Imagin® na škrob

Kód: ID-525
€40,30 €48,36 vrátane DPH

Imagin® na škrob

Aktívny práškový prípravok na ponorné odstraňovanie škrobových povlakov.
  • práškový prípravok bez chlóru na odstraňovanie škrobových povlakov z riadu
  • rýchle a efektívne odstraňuje škrobové povlaky z riadu
  • bieliací účinok zaručuje vysoký lesk riadu a je šetrný ku dekoru
Dávkovanie : 5-10 g/l teplej vody (minimálne 85 °C) Aplikácia : do roztoku namočte znečistené riady. Použite nerezové alebo plastové nádoby alebo umývadlá. Najlepšie použiť kotol a namáčajte 10 - 30 min podľa znečistenia. Po odmočení riady umyte bežným spôsobom alebo vložte do umývačky riadu. Balenie : PE vedro 6 kg

Detailné informácie

Riešenia
Ponúkame komplexné riešenia
Profesionálne kuchyne realizujeme od nákresu cez výrobu až po samotnú montáž, tak aby bola ich maximálna využiteľnosť a funkčnosť.
Certifikát
Certifikované produkty
Sme popredným dodávateľom a predajcom profesionálnej kuchynskej hygieny a technológii zariadení pre gastronomické prevádzky
Zákazník
Starostlivosť o zákazníka
Profesionálne čistiace a dezinfekčné prostriedky, ktoré dodávame je potrebné vždy nastaviť na správne dávkovanie a koncentráciu.

Podrobný popis

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Imagin® na škrob


Aktívny práškový prípravok na ponorné odstraňovanie škrobových povlakov.

  • práškový prípravok bez chlóru na odstraňovanie škrobových povlakov z riadu

  • rýchle a efektívne odstraňuje škrobové povlaky z riadu

  • bieliací účinok zaručuje vysoký lesk riadu a je šetrný ku dekoru


Dávkovanie : 5-10 g/l teplej vody (minimálne 85 °C)

Aplikácia : do roztoku namočte znečistené riady. Použite nerezové alebo plastové nádoby alebo umývadlá. Najlepšie použiť kotol a namáčajte 10 - 30 min podľa znečistenia. Po odmočení riady umyte bežným spôsobom alebo vložte do umývačky riadu.

Balenie : PE vedro 6 kg[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: