Priebežná pec na pizzu Moretti Forni_TT96E

Kód: ID-11925

Priebežná pec na pizzu Moretti Forni_TT96E

Elektrická prechodová pec s na pizzu vhodná nielen na prípravu mäsa, cestovín alebo zeleniny.
Parameter Napätie (V) - 400 Príkon (kW) - 17,80 Šírka pásu  (cm) - 65 Priemerná spotreba / hod.(kW) - 7,8 Hodinový výkon pizz (33 cm) - 100 Rozmery (mm) - 2050x1185x1220 Hmotnosť (kg) - 325
Elektrická prechodová pec s autodiagnostickým systémom vhodná nielen na prípravu pizze, ale aj mäsa, cestovín, zeleniny a pod. Nastaviteľná rýchlosť pásu, 100 pamäťových programov, nezávislé nastavenie teploty hornej a spodnej časti komory. Hodinový výkon pizz priemeru 33 cm je 100 ks s priemerom 45 cm je výkon 38 ks za hod.  Maximálna teplota je 320 ºC. Systém na úsporu elektrickej energie (až o 30 % menšia spotreba ako na staršej verzií) vďaka novej funkcií, ktorá automaticky reguluje teplotu podľa množstva a veľkosti produktu, ktorý sa pečie. Priemerná spotreba elektrickej energie: 7,8 kW/hod. Dodávaná na podstavci s kolieskami. Cool Around Technology - prepracovaný systém chladenia vonkajšieho povrchu. Dva výkonné ventilátory prúdia horúci vzduch v komore a zároveň ochladzujú vonkajší obal pece. Nastaviteľná rýchlosť pásu od 45 sekúnd po 20 minút. Bezúhlíkový motor na pohon pásu. Možnosť prerušovaného pohybu pásu ako aj funkcia dvojitého prechodu pásu - RETURN. Časový spínač s funkciou dvoch zapínacích a dvoch vypínacích časov. USB port na import programov.
Dokument PDF - Moretti Forni_TT96E https://youtu.be/yjchQZQwUk0
Riešenia
Ponúkame komplexné riešenia
Profesionálne kuchyne realizujeme od nákresu cez výrobu až po samotnú montáž, tak aby bola ich maximálna využiteľnosť a funkčnosť.
Certifikát
Certifikované produkty
Sme popredným dodávateľom a predajcom profesionálnej kuchynskej hygieny a technológii zariadení pre gastronomické prevádzky
Zákazník
Starostlivosť o zákazníka
Profesionálne čistiace a dezinfekčné prostriedky, ktoré dodávame je potrebné vždy nastaviť na správne dávkovanie a koncentráciu.

Podrobný popis

Popis produktu nie je dostupný

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: